Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Standaard verzenden wij geen diepvriesproducten per post. Als u dit wenst, neem dan contact met ons op.
Pang Sisig 500 gr
Pang Sisig 500 gr

Pang Sisig 500 gr

€8,20
Incl. btw

Pang Sisig van Nida is een vlees gerecht van varkensvlees, oren en lever. Kompleet gemarineerd en gesneden en klaar voor gebruik

Op voorraad (13) (Levertijd:1 - 2 dagen)
-
+

Pang Sisig

**Productomschrijving: Pang Sisig - 500 gr**

Breng de smaken van de Filipijnen naar je keuken met Pang Sisig van Nida Philippine Products. Dit traditionele Filipijnse gerecht, afkomstig uit de Pampanga regio, bestaat uit een smakelijke mix van varkensvlees, oren en lever. De ingrediënten zijn volledig gemarineerd, gesneden en klaar voor gebruik, waardoor je snel een authentieke maaltijd op tafel hebt staan.

Pang Sisig van Nida biedt een complete en gemakkelijke manier om dit populaire Filipijnse gerecht te bereiden. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en de authentieke marinade zorgen ervoor dat je de rijke, complexe smaken van Sisig kunt ervaren alsof je het zelf vers hebt gemaakt. Perfect voor een gezellige maaltijd met vrienden of familie, of als een smakelijk onderdeel van je dagelijkse menu.

Voeg Pang Sisig toe aan je gerechten en geniet van de heerlijke, kruidige smaken van de Filipijnen, rechtstreeks vanuit je eigen keuken.

Sisig

Sisig is een klassiek traditioneel gerecht uit de regio Pampanga. In pampanga kookt men het vlees eerst voor dat men het gaat grillen of bakken. Traditioneel werd het gerecht gemaakt van het hoofd en de lever van het varken en gekruid met calamansi en chili pepers. Tegenwoordig wordt steeds meer gewoon varkensvlees gebruikt wat gekruid wordt met de citrus peper kruiden. De benaming sisig staat volgens het kapampangan woordenboek voor "een snack op iets zuurs", dit was in de begin jaren eerst een verwijzing naar divers fruit wat onrijp gedoopt werd in zout en azijn. Later werd dit ook een werkwijze voor het marineren van vis en vlees in combinatie met calamansi sap of azijn met diversen kruiden. Traditioneel wordt het vlees bereid in 3 fasen. Koken, braden en grillen. In de eerste instantie werd het hoofd van het varken gekookt om de haren te verwijderen en het malser te maken. Vervolgens werden er delen van gehakt en gegrild of geroosterd. Tenslotte werden er uien aan toegevoegd en op een gloeiend hete plaat geserveerd.

Benodigdheden:

  • 1 pakje van 500 gr Pang Sisig
  • Mayonaise, ei, chili, calamansi (optioneel)

Bereidingswijze:

  • Ontdooi het vlees
  • Verhit de olie in een pan en fruit de uien tot ze zacht zijn
  • Voeg het vlees toe
  • Eventueel op smaak maken met sojasaus
  • Goed doormengen
  • Serveren op de zo genoemde Sizzling Plate

 

Ingrediënten:

Varkensvlees, varkensoren, varkenslever, zout, smaakversterker E621 , gemalen zwarte peper, knoflookpoeder, gemberpoeder, sojasaus

 

Ook bekend als: Pang Sisig 500 gr Nida
Land van herkomst: Europa / Filipijnen
Merk: Nida
Code: 8719327567838
Inhoud: 500 gr

  • Standaard verzenden wij geen diepvriesproducten per post. Als u dit wenst, neem dan contact met ons op.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »