Monamon Dilis 340 gr
Monamon Dilis zijn gezouten ansjovis uit de Filipijnse regio, heerlijk als smaakmaker in je gerechten zoals curry's of sauzen.
Monamon Dilis
Gezouten Ansjovis is een veelgebruikt ingrediënt in de Filipijnse keuken met in het bijzonder de Noord-Ilocano keuken. Monamon zijn gezouten ansjovis die worden vergist. Aangezien het een rauw product is dient het wel als ingrediënt gebruikt te worden in gerechten die gekookt worden. De geur van de bagoong kan voor ons westerlingen een sterke geur hebben die niet als prettig wordt ervaren, maar de Filipijnse cultuur is er helemaal weg van. De Ansjovis is een essentieel ingrediënt in vele curry en sauzen.
Ingrediënten:
Ansjovis (Spratelloides Gracilis), zout 17%, water, suikerrietazijn, smaakversterker E621, conserveermiddel E211
- In uw winkelmandje zitten producten die van glas zijn gemaakt, wees u er alstublieft bewust van dat dit op eigen risico is.