Japanese Miso Soup 50 gr
Japanese Miso Soup is een kant en klare pasta om zelf een typische Japanse soep te maken.
Japanese Miso Soup
Miso soep is een typisch Japanse soep die in Japan bijna dagelijks geserveerd wordt bij het ontbijt. Miso staat voor sojabonenpasta. Hiernaast bevat Asian Home Gourmet Japanse Miso soep visextracten, zeewier en kruiden. Voeg verse ingrediënten toe zoals tofu, lente-uitjes en water, en u tovert in een handomdraai een heerlijk mild gekruide Japanse lekkernij tevoorschijn
Benodigdheden:
- 1 pakje kruidenpasta kruidenpasta voor Japanse Misosoep
- 150 g (5,25 oz) tofu "Silken", in kleine blokjes gesneden
- 500 ml - 605 ml (2 1/2 - 2 3/4 kopjes) water of ongezouten kippenbouillon
- Verse lente-uitjes, gesnipperd als garnering
Bereidingswijze:
- Meng kruidenpasta en water in pan
- Breng het mengsel aan de kook. Roer af en toe
- Voeg tofu toe en kook 1 minuut. Garneer
Kooktips:
- In plaats van tofu kan vlees of zeevruchten worden gebruikt. Pas de kooktijd dienovereenkomstig aan
- Miso Gewokte Zeevruchten/Vlees: Verhit 1 el olie in een pan met antiaanbaklaag. Voeg 550 g zeevruchten (coquille of garnalen) of gesneden kippenvlees toe en roerbak 5 minuten. Voeg kruidenpasta en 100 g groenten (uien of wortelen) toe en roerbak tot ze gaar zijn.
Ingrediënten:
Miso-pasta (soja, rijst, zout) (60%), sojasaus (soja, tarwe, zout, suiker), water, zeewier (geroosterde wakame-vlokken)l bonito-extractpoeder (dextrine, bonito-extract), makreelpoeder (vis) , Zout
Ook bekend als: Japanese Miso Soup 50 gr Asian Home Gourmet
Land van herkomst: Thailand
Merk: Asian Home Gourmet
Code: 8886390204523
Inhoud: 50 gr (1.75 Oz)