Gado Gado 200 gr
€2,80
Incl. btw
Gado Gado van Ratu Culinair is een pinda saus die makkelijk zelf aan te maken is.
Op voorraad
(9)
(Levertijd:1 - 2 dagen)
Gado Gado
Gado Gado is een populair Indonesisch gerecht dat als bijgerecht gegeten kan worden maar ook als hoofdgerecht in combinatie met rijst. Vooral bij de vegetariërs is dit gerecht zeer populair.
Dit gerecht is een combinatie van groenten. De inhoud van deze schotel is heel verschillend. Vaak wordt er gekozen voor groenten die op dat moment voorhanden is. De meest gebruikte mix is witte, kousenband of boontjes, tauge, aardappelen. De groenten worden gekookt of geblancheerd. Dit gerecht wordt vrijwel altijd geserveerd gefrituurde tahoe en gekookte eieren. De pindasaus voor gado-gado wordt lauwwarm over de salade van groenten gegoten en bestrooid met gebakken uitjes (bij voorkeur van sjalotten) direct geserveerd. Een populair bijgerecht van gado-gado is emping (kroepoek van de melinjopit). Ratu Culinair Gado-gadosaus is glutenvrij.
Bereidingswijze:
- Doe de inhoud van de verpakking in een pannetje en roer dit met kokend water tot een heerlijke saus.
- Voor de ideale dikte van de saus raden wij 80 ml water op 100 gram basismengsel aan.
- Uiteraard kunt u door meer of minder water toe te voegen de dikte van de saus aanpassen.
Ingrediënten:
kacang tanah (pinda's) 70%, zout,suiker, bawang puti (knoflook), bawang merah (sjalot), azijn, lomboks & rawits (Spaanse pepers), sojaolie
Ook bekend als: Gado Gado, Indonesian Peanut Sauce
Land van herkomst: Europa
Merk: Ratu Culinair
Code: 8715491121111
Inhoud: 200 gr.