Chiffon Cakevorm 28 cm
Chiffon cakevorm met een doorsnee van 28 cm. Bestaat uit 1 deel waarmee het uitlopen van het beslag voorkomen zal worden. Maak nu zelf de lekkerste Chiffon cake
Chiffon Cakevorm
Deze vorm is gemaakt van aluminium en bestaat uit 1 deel. De bodem met het ronde uitsteeksel in het midden zit vast aan de rand. Dit zorgt ervoor dat het beslag niet uit de vorm kan lopen. De Chiffon vorm heeft een doorsnee van 28 cm en is tot aan de rand van de vorm circa 9 cm hoog. De ronde opening in het midden heeft een doorsnee van circa 9 cm. Om zelf chiffon cake te bakken kun je het beste de Pondan mix gebruiken die wij in het assortiment hebben. Kan worden gebruikt om biscuitgebak, gelei, bavarois, pudding, enz Doordat er een gat in het midden zit, bak je goed en snel, ook voor ingrediënten waar koffie en chocolade in zit. Zeer gemakkelijk te gebruiken voor beginners
Onderhoud:
- Koel de vorm eerst af voor het wassen
- Vermijd wassen met een grove spons
- Droog en bewaar goed
Gebruikswaarschuwing
- Breng tijdens het bakken een dun laagje boter of olie aan op de binnenkant van de vorm
- Niet gebruiken als containers voor langdurige opslag, vooral niet voor materialen die azijn en zout bevatten
Benodigdheden
1 Pak chiffon cake mix
7 Medium eieren (400 gr)
3 Eetlepels water (30 ml)
150 ml kokosmelk
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven tot 170º C (hetelucht oven 160º C.). Klop de eieren voor 3 minuten op tot ze romig zijn.
2. Voeg de Pandan Chiffon Cake mix toe, dan ± 8 minuten blijven kloppen tot het cakebeslag glad en dik is.
3. Voeg de kokosmelk toe en goed roeren.
4. Smeer een Chiffon cakevorm met margarine en eventueel met paneermeel bedekken.
5. Bak de cake voor 60 minuten. Laat het geheel ± 10 minuten staan.
6. Haal de cake uit de vorm, klaar om te serveren
Ook bekend als: Chiffon Cake mold, Sponge cake mold
Land van herkomst: Europa
Merk: Jawa, Maspion
Code: 8927277121318
Inhoud: 1 st.