Chiffon Cakevorm 26 cm
Chiffon cakevorm met een doorsnee van 26 cm. Bestaat uit 2 verschillende delen om lossen nog makkelijker te maken. Maak nu zelf de lekkerste Chiffon cake
Chiffon Cakevorm
Deze vorm is gemaakt van aluminium en bestaat uit 2 delen. De bodem met het ronde uitsteeksel in het midden is los van de rand. Dit maakt het omkeren van de cake na het bakken makkelijker. De Chiffon vorm heeft een doorsnee van 26 cm en is tot aan de rand van de vorm circa 9 cm hoog. De ronde opening in het midden heeft een doorsnee van circa 5 cm. Om zelf chiffon cake te bakken kun je het beste de Pondan mix gebruiken die wij in het assortiment hebben.
Benodigdheden
- 1 Pak chiffon cake mix
- 7 Medium eieren (400 gr)
- 3 Eetlepels water (30 ml)
- 150 ml kokosmelk
Bereidingswijze
- Verwarm de oven tot 170º C (hetelucht oven 160º C.). Klop de eieren voor 3 minuten op tot ze romig zijn.
- Voeg de Pandan Chiffon Cake mix toe, dan ± 8 minuten blijven kloppen tot het cakebeslag glad en dik is.
- Voeg de kokosmelk toe en goed roeren.
- Smeer een Chiffon cakevorm (26 cm. doorsnee) met margarine en eventueel met paneermeel bedekken.
- Bak de cake voor 60 minuten. Laat het geheel ± 10 minuten staan.
- Haal de cake uit de vorm, klaar om te serveren.
Ook bekend als: Chiffon Cake mold, Sponge cake mold
Land van herkomst: Europa
Merk: Jawa, Maspion
Code: 8927122886973
Inhoud: 1 st.