Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Sinigang sa Bayabas

Sinigang sa Bayabas

Sinigang is een Filipijns gerecht dat bestaat uit vlees of vis dat met groente wordt gestoofd in een zure bouillon. De bouillon heeft vaak een basis van water wat over blijft bij het wassen van rijst. De sinigang is een zeer goede combinatie met witte rijst. In de Filipijnen wordt dit inheemse gerecht als nationale schotel van de Filipijnen beschouwd.

Voor circa 4 personen

Benodigdheden:


Bereidingswijze:

  1. Meng in een pan water, ui, tomaat, varkensvlees, gabi en Mama Sita's Sinigang sa Bayabas Mix.
  2. Kook op middelhoog vuur.
  3. Wanneer het begint te koken, zet u het vuur lager en laat u het sudderen tot het varkensvlees zacht is.
  4. Voeg de sitaw en siling haba toe en kook verder op middelhoog vuur.
  5. Voeg als de sitaw zacht is kangkong, talbos ng kamote en okra toe.
  6. Kook nog een minuut of tot okra zacht is maar nog steeds heldergroen.
  7. Haal van het vuur. Serveer met vis chicharon.

 

Recept afkomstig van https://mamasitas.com/

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »